CEO Macma Tourism. Especialitzat en gestió hotelera i productes turístics. MBA en Direcció Hotelera

CEO Macma Tourism. La meva llarga experiència en la gestió comercial i directiva d’establiments hotelers d’envergadura diversa, em proporcionen una visió àmplia de les necessitats i casuístiques presents en diferents tipus d’empreses vinculades al sector serveis, tenint sempre com a objectiu la superació de les expectatives dels meus clients mitjançant l’excel·lència en el treball exercit.

Practico esports com la bicicleta de muntanya, l’esquí, el senderisme i vela lleugera.

La clau de l’èxit en la gestió està en els recursos humans, cuidant, formant i motivant al personal per així aconseguir equips forts amb els quals aconseguir els objectius marcats.

Mark Mackay

CMO a Macma Tourism. Em responsabilitzo de les tasques de comunicació i màrqueting online.

Amb més de 15 anys d’experiència a la xarxa. Fa 12 anys que vaig crear Yobalia.com. Es va convertir en un portal de referència per a joves a la recerca d’una primera feina. Amb el vam obtenir dos premis, el 2008. Premi al millor lloc web azafatasypromotoras.com. Emissor: MetrixLab Categoria: OCUPACIÓ i el 2011. TOP 10. OCUPACIÓ Premi al millor lloc web de l’any per yobalia.com NetObserver.

Realitzo tasques de consultoria a Internet per a empreses, construeixo per als meus clients estratègies d’implantacion de metodologia a Internet.

Sóc un amant de la navegació a vela, el mar és la meva passió.

Benjamí Rodríguez Sanmartí